0495924915

Wat is Digitale Marketing?

Digitale marketing, online marketing, internet reclame … hoe je het ook noemt, online marketing van je bedrijf is tegenwoordig een groot probleem. Het internetgebruik is immers het afgelopen decennium verdubbeld en deze verschuiving heeft een enorme invloed gehad op hoe mensen producten kopen en communiceren met bedrijven.

Wat is digitale marketing dus? Digitale marketing is net als elk ander type marketing: het is een manier om contact te maken met uw potentiële klanten en deze te beïnvloeden. Het echte verschil is dat je contact hebt met die klanten en deze beïnvloedt via een online weg.

Wat doen wij

Bij CCKZ ontwikkelen wij mobiel- & gebruiksvriendelijke webdesign met oog voor detail. Onze designs zijn allemaal SEO-vriendelijk gecodeerd zodat je beter word teruggevonden in de Google zoekresultaten of andere zoekmachines. Onze main focus ligt op de terugvindbaarheid van jouw website. Want een mooie website hebben is niet alles wanneer deze niet teruggevonden wordt. Met CCKZ als digitale marketing expert ben je verzekerd van kwalitative en lucratieve eindresultaten.

branding

Branding is heel belangrijk voor een bedrijf vanwege de algehele impact die het op je bedrijf heeft. Branding kan de manier zijn waarop mensen je merk waarnemen, het kan nieuwe bedrijven stimuleren, je merk sterker maken en de naamsbekendheid vergroten.

SEO

Zoekmachine-optimalisatie is belangrijk omdat: ... SEO gaat niet alleen over zoekmachines, maar goede SEO-praktijken verbeteren de gebruikerservaring en bruikbaarheid van een website.

Webdesign

Het ontwerp van uw website is een belangrijk onderdeel van uw online marketingaanwezigheid. Om een ​​betere website voor uw bedrijf te bouwen, moet u het belang van webdesign begrijpen.

Google Adwords

Het grootste voordeel van Google AdWords is dat het sneller werkt dan SEO. Zowel SEO als Google AdWords zijn zoekmachinemarketingstrategieën om meer verkeer en leads te genereren.

Digitale Marketing

Unieke lay-out & innovative webdesign

Wij ontwikkelen betaalbare websites die één lijn vormen met de uitstraling van jouw bedrijf. Onze design’s zijn gebruiksvriendelijk, zodat jouw klanten gemakkelijk hun weg terugvinden op jouw website, webshop of blog. Jouw website word pas afgeleverd wanneer je 100% tevreden ben, ongeacht hoeveel keren wij deze moeten aanpassen.

Jouw website op ieder scherm

Al onze design’s worden mobiel vriendelijk gemaakt. Dat wil zeggen dat jouw website optimaal zal worden weergegeven, en dat op elk scherm. Zo ben je als bedrijf helemaal klaar voor een toekomst waarin een mobiel vriendelijk website centraal staat.

Goed scoren in Google (SEO)

Goed scoren in de zoekresultaten van Google (Google Search Engines) en andere zoekmachines is essentieel om websitebezoekers over de vloer te krijgen. Op basis van netjes geschreven code en geoptimaliseerd webdesign maken wij jouw website vindbaar in de zoekresultaten. Dit is nog maar het begin van een goede SEO. Naast netjes geschreven code moet u website netjes geschreven teksten bevatten, geschreven volgens de regels van de kunst. Jouw teksten moeten uniek zijn. Elke tekst op jouw website moet zoekwoorden, H1 & H2 titels, etc. bevatten waar je op wil teruggevonden worden in de zoekresultaten. Heb je hulp nodig bij het schrijven van jouw teksten? Neem contact met ons op voor professioneel advies.

Zelf aanpassingen maken aan jouw website

Al onze websites worden gebouwd op WordPress CMS (content management systeem) waarmee je zelf op een eenvoudige manier aanpassingen kan doen aan je website en dit zonder enige kennis van moeilijke programeertalen. Met WordPress kan je snel en efficiënt aanpassingen aan je website maken. Een pagina toevoegen, een product toevoegen, aanpassingen doen aan een bestaand pagina of product, het verwijderen van een pagina word een kinderspel. Wanneer we jouw website afleveren, krijg je een video database ter beschikking gesteld, zodat ja zelf aanpassingen kan aan je website of webshop. Onze job als webdesigner is om jouw digitale projecten tot een goed einde te brengen!

Meer bezoekers met SEO

Webdesign gaat niet zonder SEO net zoals jouw bedrijf niet rendeert zonder klanten. Beiden hebben elkaar nodig en jij hebt SEO nodig voor jouw bedrijfswebsite. Wij kunnen jou hierbij helpen. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfswebsite beter word teruggevonden in de organische Google zoekresultaten en andere zoekmachines.

We weten wat wel en niet werkt

Met veel jaren ervaring in de sector mogen wij onzelf experts noemen in onze branche en daardoor weten wij waar we moeten naar kijken om jouw website een top positie te geven in de zoekresultaten. Samen bekijken wij welke SEO oplossing het meest geschikt is voor jouw bedrijfwebsite en gaan we van start.

Met jouw sector kennis en onze SEO know how is een top positie in de zoekmachines verzekerd! Samen zorgen wij ervoor dat prospecten je terugvinden in de zoekresultaten en je deze kan omzetten in klanten. Je kunt erop vertrouwen dat wij samen, de conversie van jouw bedrijfswebsite zullen verhogen.

FAQ

Wat is een webdesigner?

Een webdesigner kan twee functies hebben. Hij kan de design van jouw website ontwikkelen of de functionaliteiten eraan toevoegen. Als webdesigner gaan wij samen nadenken over jouw online mogelijkheden.  Eenmaal wij jouw verwachtingen hebben besproken, zullen wij onze skills toe passen om een gebruiks- & mobielvriendelijk webdesign te ontwikkelen voor jouw bedrijf.

Wat is webdesign?

Webdesign is het visueel design dat een webdesigner ontwikkelt via tools zoals photoshop voor jouw website. Tijdens onze eerste overleg bespreken wij samen de look & feel van jouw website. Wij als webdesigner ontwikkelen dan verschillende templates die wij aan jou voorleggen. Wanneer jij een van de design templates goed vind, bouwen wij hier verder op en starten wij met de ontwikkeling van de functionaliteiten van jouw website. 

Wat is een webdeveloper?

Een webdeveloper en een webdesigner hebben elk een ander jobbeschrijving maar kunnen niet zonder elkaar. Een webdesigner ontwikkelt het design van jouw website met Photoshop of een andere programma en een webdeveloper ontwikkeld de functionaliteiten van jouw website. Wanneer de design van jouw website af is, gaat deze naar de webdeveloper waar de functionaliteiten van jouw website aan jouw desing worden toegevoegd. Dit gebeurd door middel van verschillende programeertalen (html, css, javascript..) toe te voegen aan jouw design. Wanneer de functionaliteiten zijn toegevoegd aan jouw website is deze klaar om op het wereld wijde web geplaatst te worden. Nu is het tijd om deze door te geven aan onze SEO specialist, die jouw website zal optimaliseren voor de zoekmachines.

Wat is een SEO expert/specialist?

Een SEO expert/specialist is gespecialiseerd in de terugvindbaarheid van jouw website in de organische zoekresultaten. Wij bij CCKZ hebben ons jarelang verdiept in de Search Engines Optimization (SEO). De meeste van onze klanten willen dan ook dat hun website beter wordt teruggevonden in de zoekresultaten van de zoekmachines (Google, Bing, Yahoo, DuckDuckGo, etc..). Zoekmachine optimalisatie is van uiterst balang voor jouw bedrijf. Want wanneer een potentiële klant jouw website niet kan terugvinden in de zoekresultaten, zal je ook maar weinig return hebben met jouw website. En laten wij nu eens eerlijk toegeven, het zou jammer zijn dat u geld betaald voor een mooie website die niet wordt teruggevonden en hierdoor geen extra omzet kan genereren? Laat daarom ook altijd naar de SEO van jouw website kijken door een expert in zoekmachine optimalisatie.

Wie is CCKZ en wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bij CCKZ werkt een jong, gedreven & dynamisch team die zich specialiseert in webdesign, webdevelopment & zoekmachine optimalisatie (SEO). Sinds het begin van 2017 leveren wij gebruiks- & mobielvriendelijke websites aan die teruggevonden worden in de zoekrestultaten. Bij ons hoef je niet aan te kloppen bij 3 verschillende partners. Wij volgen jouw dossier op van A tot Z. Wij brainstormen samen over het design en maken een mokup, ontwikkelen de functionaliteiten van jouw website en zorgen ervoor dat je achteraf teruggevonden wordt in de zoekmachines door potentiële klanten. Wens je ook om één van onze tevreden klanten te worden? Aarzel dan niet en contacteer ons voor meer informatie omtrent onze webdesign en SEO mogelijkheden.

Laten we samenwerken!

Wil je beter teruggevonden worden in de Google zoekresultaten? Dan zijn we de partner waar je naar op zoek bent. Samen bekijken wij, hoe we jouw website en top positie kunnen geven in de Google Search Engines. De zoekmachineoptimalisatie en terugvindbaarheid van je website is onze top prioriteit!