0495924915

Website vernieuwen?

Waarom uw website een frissen look geven

Waarom uw website in een nieuwe jasje stoppen?

Vooreerst willen wij u al proficiat wensen. U hebt al een bedrijfswebsite, dus moeten we u geen redenen geven waarom u een website nodig heeft.

Hieronder leggen wij uit waarom u uw website beter een frisse en een nieuwe look geeft.

Uw website is niet gebruiks- en mobielvriendelijk.

We hebben allemaal wel eens een website tegengekomen die niet gebruiks- en/of mobielvriendelijk is, wat meestal erg frustrerend is. Maar veel bedrijven denken op die momenten niet na over hun eigen bedrijfswebsite en moeten zelf nog optimaliseren.

Veel bedrijven staat niet stil bij het frequente gebruik van mobiele apparaten. Wanneer u rekening houdt met het veranderende landschap van het internet en de verschuiving die heeft plaatsgevonden in het kopersgedrag, kan deze denkwijze een groot probleem zijn. Met andere woorden, potentiële klanten gaan steeds meer op zoek naar diensten, producten en/of informatie via hun mobiele telefoon. Om die reden alleen is het al van essentieel belang dat uw bedrijfswebsite past op alle schermen.


Fact!
Google geeft sinds het begin van 2018 voorang aan gebruiks- en mobielvriendelijke websites in de zoekresultaten. Hierbij wordt vanaf heden geen rekening meer gehouden met de leeftijd of de reeds gewonnen plaatsen in de zoekresultaten. Steek daarom niet langer uw bedrijf achteruit in de zoekresultaten en vraag vandaag een gratis & vrijblijvend offerte aan voor de redesign van uw bedrijfswebsite.

Lange laadtijden.

Nog een teken dat uw website moet vernieuwd worden, zijn de lange laadtijden. We kennen allemaal de frustratie van het landen op een site, alleen om te worden begroet met een witte pagina en een laadpictogram. Het is ellendig en we klikken meestal meteen op de knop terug om te gaan zoeken naar een website die wel laadt en ons zo spoedig mogelijk de juiste informatie kan weergeven. 

Waarom dan uw bezoekers een slechte ervaring bezorgen. Lange laadtijden hebben een negatieve invloed op uw algemene gebruikerservaring en kunnen ertoe leiden dat potentiële klanten uw bedrijfswebsite verlaten voordat deze zelfs wordt geladen en uw bouncepercentage wordt verhoogd. Google houdt hier rekening mee bij het rangschikken van websites in de zoekresultaten.

“63% van de bezoekers verlaat een website met laadtijden van meer dan 1.2 seconden.”

Uw website ziet er verouderd uit.

Iedereen heeft af en toe een nieuwe look nodig en uw website is daarop geen uitzondering. Het is geen 2012 meer, en er is sindsdien veel veranderd in de zoekmachines algoritmes. Wie niet mee is met zijn tijd, verhoogt zijn kansen om potentiële klanten te verliezen aan de concurrentie. Niet alleen dat, maar het vertelt potentiële klanten dat andere zaken naast uw bedrijfswebsite misschien niet actueel zijn.

We kunnen u helpen met een fris, gebruiksvriendelijke website-ontwerp die er goed uitziet en zich aanpast aan het medium dat uw klanten gebruiken (Smartphones, tablets, desktops, etc…).

Doe zelf de test!

Wilt u weten of uw website mobielvriendelijk is en past op alle schermen? Doe hier zelf de test.

Wat betreft de laadtest, moet u een minimum score behalen van 80/100 op een desktop en 70/100 op de mobiele test. Dit is een minimum vereiste van Google om te mogen verschijnen in de zoekresultaten, rekeninghoudend met de concurrentie. Wilt u weten of u aan de minimum vereiste laadsnelheid voldoet? Doe hier zelf de test.

Conclusie

Behaalt uw website slechte punten op de bovenstaande testen dan moet u zeker overwegen om uw bedrijfswebsite een nieuwe look te geven. Hebt u goede punten op bovenstaande testen, maar ziet uw website er verouderd uit, overweeg dan zeker om een gratis & vrijblijvende offerte aan te vragen vooraleer uw website niet meer voldoet aan de normen van de zoekmachines en u niet meer teruggevonden wordt.