0495924915

Hebt u een bedrijfswebsite?

Ontdek waarom dit een noodzaak is voor uw bedrijf

Waarom heeft u een website nodig?

Tenzij u niet geïnteresseerd bent in het uitgroeien van uw zaak, is een website hebben, essentieel. Tegenwoordig is het bouwen van een website of webshop eenvoudiger dan ooit: het kost niet veel geld, u hoeft niet te weten hoe u moet coderen of ontwerpen, uw online winkel is niet beperkt tot openingstijden en het is de beste manier van adverteren. Een website hebben is niet alleen goed voor het verkopen van goederen of het aanbieden van diensten, maar geeft ook een meerwaarde aan uw potentiële klanten. 

Zo krijgen de klanten meer vertrouwen.

Meer en meer mensen zoeken online naar diensten, producten, prijzen en/of informatie over een bedrijf voordat ze bij hen kopen. Als u geen website heeft, kloppen potentiële klanten mogelijks bij uw concurrenten aan. Het hebben van een website biedt niet alleen de informatie waarnaar potentiële klanten naar op zoek zijn, maar het geeft uw bedrijf ook uitstraling en geloofwaardigheid.

Als u een goedkoop uitziende website hebt, moet u uzelf afvragen of dit het professionele imago is dat u wenst voor uw bedrijf. Gratis websitebuilders stralen voor klanten meestal minder professionaliteit uit waardoor u klanten kunt verliezen aan de concurrentie. Een gebruiksvriendelijke en mooi uitziende website straalt professionalisme uit en is een teken voor potentiële klanten dat zij degelijk investeren in een gezond bedrijf. En geef nu zelf eens toe, zou u diensten of producten online kopen als een website geen professionalisme uistraalt. 

Met een zorgvuldige planning en met de behoeften van uw klanten in gedachten, zal uw website een professioneel imago en een geweldige surfervaring bieden aan uw potentiële klanten bij hun eerste bezoek. Of het nu op hun computer, tablet of mobiele telefoon is.

Een website brengt op.

U denkt waarschijnlijk dat een professioneel uitziende website niet betaalbaar is, maar een website geeft uw bedrijf op korte termijn veel return en u kunt het in uw onkosten steken. U kunt hier al spreken van een win-winsituatie. Hoewel de kosten voor het ontwerpen van een website kunnen variëren afhankelijk van uw project, is een professionele website de investering waard.

Vergeleken met de kosten van traditionele reclamemiddelen zoals: krantenadvertenties, radiospots, promotiemateriaal en zelfs netwerkevenementen die vaak meer tijd en geld kosten, is een website een kosteneffectieve manier om uw zaak op lange termijn te promoten aan uw potentiële klanten. 

Wanneer u zelf uw website maakt met een gratis template of een websitebuilder, loopt het vaak fout. Een website die gemaakt is met een gratis template of websitebuilder wordt meestal niet teruggevonden in de zoekmachines vanwege de slecht gecodeerde html, css en javascript. Maar ook omdat deze gratis templates of websitebuilders geen of weinig mogelijkheden bieden voor een goede SEO. Wenst u meer informatie over SEO, lees onze artikel met 18 tips over de SEO-basics.

Investeren in een professionele website is daarom zeker de moeite waard en zal de omzet van uw bedrijf enkel goed doen.

U bereikt meer potentïele klanten via uw website dan met tradionele reclame.

Websites zijn overal ter wereld toegankelijk, mits er een internetverbinding is. Omdat steeds meer mensen toegang hebben tot het internet, zelfs op afgelegen locaties, kunt u een veel breder publiek aanspreken als uw bedrijf over een website/webshop beschikt. Of u nu producten of diensten aanbiedt, zakelijk of consumentgericht bent, uw website zal u een alternatieve nationale/internationale verkooplocatie bieden. 

Zelfs dienstgebaseerde bedrijven kunnen hun diensten overal in België aanbieden via een website (vb. loodgieters, schrijwerkers, schilders, immo-kantoren, etc…). Nu we zoveel betaalbare manieren hebben om met potentiële klanten te communiceren, kunnen we zaken doen met iedereen, overal en altijd. Een website maakt het zoveel gemakkelijker om klanten aan te trekken via bredere kanalen.

U kunt uw producten visueel voorstellen.

Ongeacht het type bedrijf waarin u zich bevindt, is een website een geweldige plek om uw werk en vaardigheden te demonstreren. Door een portfolio, afbeeldingengalerij of video’s op te nemen, evenals getuigenissen over uw werk, kunt u laten zien wat uw bedrijf juist zo uniek maakt.

Conclusie.

Kortom, wilt u meer mensen bereiken, dan hebt u een website nodig die professionalisme uitstraalt. Wij doen dit voor u! Vraag vandaag nog uw gratis & vrijblijvende prijsofferte aan en wij contacteren u zo spoedig mogelijk om uw ideeën samen te bespreken. Tot snel!