0495924915

Wat kost een website?

Wat u moet weten en waar u moet op letten!

Wat kost een website?

Wat kost een website nu eigenlijk? Wij hebben tientallen offertes geanalyseerd van onze concullega’s en zijn steeds tot dezelfde conclusie gekomen. Zij maken webdesign onbereikbaar voor de kleinere zelfstandigen en zelfs voor de grotere bedrijven die niet beschikken over een gemiddeld budget hebben van ± € 3500 voor hun bedrijfswebsite. € 2750 was één van de goedkoopste offertes die wij ontvangen hebben. De duurste offerte kwam bij ons als een schok binnen, € 6350 (dit zonder opties)!! En dit enkel voor het concept, design, technische uitwerking en 2 talen. Wij schrokken ons een bult en vonden het schandalig dat sommige bedrijven zo’n bedragen durven aanrekenen. Naast een gemiddelde van ± € 3500 rekenen webdesignbureaus meestal ook extra’s voor tal van elementaire opties zoals o.a. off-page SEO optimalisatie. Meer over off-page SEO optimalisatie hieronder.

Wat is off-page SEO optimalisatie en waarom is het cruciaal voor mijn website?

Off-page SEO kunt u vergelijken met een oplader voor uw net gekochte nieuwe smartphone. U hebt een mooie dure smartphone gekocht waar u van alles mee kunt doen, maar van zodra de batterij plat is kunt u deze niet meer gebruiken. Maar jammer genoeg hebt u de optie tot opladen niet gekocht. Met andere woorden: u kunt uw smartphone niet meer gebruiken. U kunt er dus niets meer mee aanvangen. De off-page SEO is de oplader van uw nieuwe website. Wanneer deze service niet wordt gegeven als standaard optie met de aankoop van uw nieuwe mooie dure website, zal deze niet worden teruggevonden in de Google zoekresultaten. Vaak vragen webdesignbureaus hier veel extra geld voor. Dit terwijl off-page SEO standaard zou moeten meekomen net zoals de oplader met uw smartphone.

Waarom meer betalen als u voor minder meer kunt krijgen?

Bij ons gaan we geen extra kosten aanrekenen voor off-page SEO of andere cruciale zaken. CCKZ maakt één offerte en daar staat slechts één prijs op en dit zonder verborgen en/of supplementaire kosten voor tal van opties. Wij geloven er heel sterk in dat ieder van onze klanten moet worden teruggevonden op de Google zoekresultaten. Wanneer u met ons in zee gaat, garanderen wij u dat uw bedrijfswebsite met uw zoek- en trefwoorden de eerste organische zoekpagina van Google zal halen. Wij digitaliseren uw ideeën en zorgen ervoor dat potentiële klanten u terugvinden.

Maar wat kost nu z’n website bij CCKZ?

“Wat kost een website bij CCKZ” hoor ik u al vragen. Wij baseren onze prijzen op uw vraag en het werk die te verrichten is voor uw bedrijf. Iedere offerte wordt individueel bekeken en aangepast naar de noden van uw bedrijf, zodoende u een opmaat gemaakte prijs ontvangt. Meer dan €3000 voor een bedrijfswebsite zult u bij ons nooit betalen en daar zal alles insteken, zonder extra opties die u apart moet betalen.

Wat is altijd inbegrepen in onze offertes?

 • Een eerste ontmoeting en bespreking van uw project bij een tas koffie
 • De branding van uw bedrijf of her-branding indien nodig
 • Uw domeinnaam en webhosting account gedurende het eerste jaar
 • Het design van al de pagina’s en concept van uw website
 • De technische uitwerking van uw website (mobielvriendelijk design, Google speed- en optimalisatie test, invulling van uw website, etc..
 • De 3 talige website (Nederlands, Engels en Frans)
 • De on-page SEO van uw website (optimalisatie teksten, optimalisatie afbeeldingen, optimalisatie programmeercode, optimalisatie gebruikservaring, mobielvriendelijkheid van uw website, ect..)
 • De off-page SEO van uw website (optimalisatie SEO titel en metagegevens, schema mark-ups, tref- en zoekwoorden onderzoek, SEO tekst optimalisatie, optimalisatie url’s, white hat link building, indexering van uw website, etc..)
 • Opmaken van uw sociale media kanalen en synchroniseren met uw website
 • Het optimaliseren van uw Google Search Console
 • Het aanmaken en optimaliseren van uw e-mailaccounts en/of online cloud service
 • Maandelijkse opvolging + rapport van uw SEO vooruitgangen
 • En zoveel meer..

Wij kunnen u garanderen dat geen enkel webdesign bureau die u kunt terugvinden op de eerste pagina, u een offerte zal aanbieden zoals de onze. En dit waar alles is inbegrepen in 1 betaalbare prijs. Want dat is waar CCKZ voor staat: Mooie en SEO sterke webdesign aan een betaalbare prijs. Want wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen en het recht moet hebben op een mooie website die door iedereen gezien wordt!

Wat nu?

U zat met de vraag “wat kost een website” en wij hebben u hier een antwoord op gegeven. Wanneer u offertes niet vergelijkt en zomaar tekent kan de kostprijs van uw website beangstigend zijn. Maar wanneer u meerdere offertes vraagt aan professionele webdesigners en deze vergelijkt zal u een betere deal maken. Dit is een garantie. Bij ons zult u altijd de beste prijs krijgen. Neem daarom snel contact op met ons en voorkom dat u teveel betaalt. Twijfelt u over de offertes die u hebt ontvangen,  stuur ze ons door of breng ze mee tijdens de koffie. Wij overlopen ze graag met u en vertellen u graag waarom u best voor ons kiest als partner. Stuur ons een mail voor meer informatie op info@cckz.be of bel ons vandaag nog op het nummer 0495/92.49.15.

Bedankt voor uw tijd en het lezen van onze blogartikel: wat kost een website.

Tot snel!