0495924915

Site maken en resultaat behalen?

Laat het over aan een professional!

Site maken en resultaat behalen? Laat het over aan een professional!

U speelt met het idee om zelf uw website te maken? Wij raden het u af! Er komt veel meer bij te kijken dan enkel de design van uw website. Het is zeker niet te onderschatten. Zo is het belangrijkste onderdeel van uw website ‘de SEO’ na het online zetten van uw website. Een site maken en tegelijkertijd die terugvinden op de Google zoekmachine vergt veel kennis en daarom zijn wij er voor u!

 

Wat kan ik verwachten als ik zelf mijn site ga maken?

U kunt verwachten dat u heel veel werk zult hebben om deze op een correcte manier te lanceren. Het is namelijk niet evident om een website een gouden plaats te geven op de Google zoekmachine (zoekmachine optimalisatie). Dit vraagt jarenlang ervaring en veel dagelijks onderhoud van uw site. Daarom doet u best beroep op een professional, die kennis heeft van zijn vak. Wij helpen u hier graag bij!

 

Wat doet u best, zelf uw site maken of kiezen voor een professional?

Zoals hierboven omschreven zal het geen makkie zijn om dit zelf te doen. U zult er veel tijd moeten instoppen en dit is kostbare tijd die u kunt investeren in andere (niet onbelangrijke) zaken. Elke seconde is een verloren seconde die u potentiële klanten kost indien u toch kiest om zelf een website te bouwen met het nodige zoekwerk. Conclusie: zelf uw site maken = tijd die u best in andere zaken investeert, uw website laten maken = meer tijd om uw bedrijf te doen groeien.

 

Waarom kiezen voor CCKZ als partner?

CCKZ maakt niet alleen mooie en betaalbare webdesign, wij maken ook dat uw bedrijf wordt teruggevonden op Google. Wij zorgen voor een grotere prospecten conversie naar nieuwe klanten toe. Door de top drie te veroveren in Google is uw bedrijf verzekerd van een online succes. Wij bij CCKZ zijn gespecialiseerd in SEO en online marketing. Met onze kennis geven wij uw bedrijf een ereplaats op Google. Twijfel daarom niet langer en beslis vandaag nog om gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij helpen u graag verder. Lees ook ons artikel over: Eigen website maken: de voor- & nadelen

Auteur: CCKZ – WEBDESIGN  Datum: 30 Oktober 2017