0495924915

Eigen website maken?

Lees hier de voor- en nadelen ervan.

Eigen website maken: de voor- en nadelen

Uw eigen website maken, wat zijn de voor- en nadelen ervan? Wij geven u hieronder de verschillende mogelijkheden om zelf een website te maken, leggen u uit wat de voor- en nadelen zijn, daarna is het aan u om te beslissen waar u voor opteert.

De voordelen:

 • De lage prijzen van een sitebuilder
 • Gemakkelijk om mee te werken
 • Keuze uit 1001 reeds gemaakte (vaste) templates
 • Makkelijk zelf aanpasbaar

De nadelen:

 • Met lage prijzen moet kwaliteit altijd flink inboeten
 • Beperkt in advies door drukke klantendiensten
 • Geen mogelijkheid tot uitbreiding van uw gekozen (vaste) template
 • Geen mogelijkheid om extra functionaliteiten toe te voegen aan uw website
 • Onmogelijk om teruggevonden te worden op de Google zoekmachine door slecht geschreven codes en de ontbrekende mogelijkheid om on/off page SEO te verrichten
 • Aanpassingen aan het DNS en dergelijke door u zelf uit te voeren en het kost veel opzoekingswerk indien geen duidelijk hulpartikelen zijn geschreven
 • Geen SSL-certificaat wat gelijk is aan een niet SSL-veilige website

Waarom kiest u best voor een ervaren webdesigner om uw website te maken?

Veel van bovenstaande nadelen zijn een essentieel must voor uw bedrijf. Als u doel is om als bedrijfswebsite teruggevonden te  worden op Google dan raden wij een goedkope sitebuilder af! U betaalt misschien weinig voor een “mooie” website, maar potentiële klanten zullen u niet of heel moeilijk terugvinden. Een website gemaakt door een professionele webdesigner met kennis van SEO en online marketing strategieën is de nummer één asset voor uw bedrijf. Samen met u gaan wij op zoek naar de juiste oplossing voor uw bedrijf. U hoeft dus uw energie niet te kanaliseren in het zoeken en vinden van antwoorden op uw veel gestelde vragen via een overcrowded forum of klantendienst. Wij zorgen dat alles foutloos verloopt en dat u een ereplaats krijgt in Google. Conclusie: een eigen website maken = geen nieuwe klanten.

 

Waarom kiezen voor CCKZ als partner en niet zelf uw eigen website maken?

Bij CCKZ, zijn wij, gespecialiseerd in webdesign, SEO (zoekmachine optimalisatie), online marketing en zoveel meer.. Met ons als partner kunnen wij u verzekeren, dat u géén spijt zult hebben dat u met ons in zee gaat. Wij zullen ervoor zorgen dat uw website vóór u werkt en niet andersom. Gedaan met betalen voor prospecten of uren werk spenderen om potentiële klanten te zoeken! Vanaf nu komen potentiële klanten zelf naar u toe. Dat kunnen wij u garanderen! Aarzel daarom niet langer en neem contact op met ons voor een op maat gemaakte offerte. Lees ook onze artikel over: Website laten maken? Scoor met een website van CCKZ!