0495924915

Website laten maken:

Wie moet ik kiezen en waarom?

Website laten maken? Scoor met een website van CCKZ!

Website laten maken door een professionele webdesigner of toch maar zelf doen? Dat is de vraag die heel veel van onze bezoekers zich stellen. Een website laten maken is zeker niet goedkoop. En om die reden twijfelen bedrijven heel vaak of het wel een nuttige investering zou zijn. Daar kunnen wij u al met een volmondige ‘JA’ op antwoorden! Een goed gemaakte website brengt nieuwe klanten naar u toe. Het is daarom belangrijk dat u weet met wie u in zee gaat vooraleer u een beslissing neemt. Hieronder beschrijven wij wat de belangrijke aandachtspunten zijn.

 

Website laten maken door een webdesigner of het heft zelf in eigen handen nemen? Is zelf-initiatief een snellere optie?

Hierover kunnen wij heel kort op antwoorden. Ja! Als u beslist om een website te laten maken door een professionele webdesigner, dan bent u in de meeste gevallen binnen de 2 weken online. Met CCKZ als partner verzekeren wij u dat uw website razendsnel online staat en dit met de verwachte resultaten. Na een telefonisch gesprek en het uitwisselen van het nodige e-mailverkeer met de vereiste bestanden, gaan wij aan de slag. Éénmaal uw design gemaakt is, bespreken wij samen wat u wenst aan te passen aan de mock-up. Na het doorvoeren van deze aanpassingen maken wij uw website in een mum van tijd klaar om daarna zelf aan de slag te gaan.

 

Wat is er inbegrepen in mijn offerte?

In onze offertes zijn deze elementen altijd inbegrepen:

  • Uw webhosting & domeinnaam
  • Revisies van uw website tot u 100% tevreden bent van de geleverde diensten
  • On page SEO optimalisatie voor een betere terugvindbaarheid op de Google zoekmachine
  • Gratis updates van uw website gedurende het eerste jaar
  • Levenslang gratis toegang tot onze video database met uitleg hoe u zelf aanpassingen kunt doorvoeren aan uw website
  • Het aanmaken van uw sociale media kanalen (als u er nog geen hebt) en het koppelen van deze kanalen met uw website
  • Een gebruiks- en mobielvriendelijke website
  • En nog zoveel meer..

Wat is er niet inbegrepen in onze offertes:

  • Verborgen kosten!

 

Website laten maken door CCKZ = online marketing succes!

Online succes bereiken met een website die u zelf maakt is meestal onbegonnen werk. Dit omdat u meestal niet over de nodige ervaring beschikt om voor uw website een gouden plaats te bemachtigen in Google. Wanneer u een website laat maken door ons, bent u verzekerd van die goude plaats in Google. CCKZ levert niets anders dan gouden medailles! Omdat wij verstand hebben van SEO, Google Adwords, Facebook & andere sociale media platformen kunnen wij boeken schrijven over online marketing campagnes. Daarom is het verstandig om te kiezen voor ons, als professional. Twijfel dus niet langer, neem contact op met ons en word een online succes! Lees ook onze artikel over: SSL-veilige website: Is een SSL-certificaat een noodzaak?