0495924915

SEO

Hoe zoekmachine optimalisatie inzetten voor groei?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) inzetten voor de groei van uw klantenportefeuille.

U bent op zoek naar manieren om te groeien. Wij kunnen u alvast helpen en vertellen waar u uw prospecten kunt oogsten: het internet. Maar hoe eraan beginnen?

Niet door flyers of brochures uit te delen! Want deze zien prospecten al lang niet meer. Dit kan men wel door stevige planten te zaaien, waar u constant de vruchten van kunt plukken. Zoekmachine optimalisatie of SEO kan u hiermee helpen. Een goed gecodeerde SEO webdesign behaalt meer punten in Google. Op die manier vinden meer prospecten u terug die u tot klanten kunt converteren.

Dus als u radeloos op zoek bent naar nieuwe klanten maar u kunt geen vinden, zoek er dan niet langer naar! U bent hier op de juiste plaats. Het internet is de plaats waar al uw klanten rondhangen. Hoe haalt u ze binnen? Met een website die hoog scoort in Google. Een website waarvan de SEO (zoekmachine optimalisatie) op punt staat.

De on page (basis zoekmachine optimalisatie) wordt altijd cadeau gegeven bij de aankoop van een website bij CCKZ. Wenst u uw website nog beter te doen scoren in Google? Vraag ons dan naar onze doorgedreven zoekmachine optimalisatie of SEO. Wij voeren dan een grondige analyse uit van uw keywords, uw concurrenten en backlinks.

SEO webdesign of zoekmachine optimalisatie start bij de juiste zoekwoorden

Weet u niet wat trefwoorden zijn of hoe ze te gebruiken in uw teksten en/of website? Dan zal SEO waarschijnlijk niet voor u weggelegd zijn. Daarom zijn wij er voor u, om uw website aan de top van de zoekresultaten te weergeven. Wij starten onze SEO campagne met een zoektocht naar de juiste zoekwoorden (ook wel trefwoorden of keywords genoemd) voor uw bedrijf. Wij onderzoeken waar uw klanten naar op zoek gaan om u online terug te vinden. Samen met u bekijken wij het: zoekvolume, zoekwoord relevantie en trefwoord gebruik bij uw concurrentie. Met deze grondige trefwoorden analyse bespreken wij samen de meest interessante zoekwoorden voor uw bedrijf. Een locale top 3 positie is voor u misschien interessanter dan een nationale top 10 positie. Misschien is het net andersom en is een top 3 positie net iets belangrijker.

Website optimaliseren met off page en on page optimalisatie voor een betere SEO (search engines optimalisatie).

Eerst beginnen wij met de off page optimalisatie. Wij optimaliseren uw website met behulp van het toevoegen van alt-tags, het verkleinen van uw css en javascript, het maken van sitemaps, het maken van rich text markups bij Google, uw website mobielvriendelijk te maken enz.. Daarna gaan wij van start met de on page optimalisatie. Minder moeilijk dan de technische SEO webdesign optimalisatie (off page optimalisatie) is het niet. Wij nemen hiervoor de zoekwoorden analyse bij de hand en bouwen hierop verder. Elke trefwoord krijgt een individuele pagina. “Waarom krijgt elke trefwoord een nieuwe pagina?” hoor ik u al vragen. Omdat elk trefwoord per pagina een onafhankelijke score krijgt in Google. Dit verhoogt de totale waarde van uw website. Elke pagina wordt een extra plant die zorgt voor extra vruchten, en dat voor heel veel jaren lang. Zoekmachine optimalisatie is nu eenmaal een investering die blijft renderen. En dit ook vele jaren later. Is dit allemaal moeilijk begrijpbaar voor u? Geen zorgen, daarom zijn wij er!

Waarom is SEO webdesign of zoekmachine optimalisatie belangrijk?

Samenvatting:

  • SEO zorgt voor een voortdurende groei van uw klantenportefeuille
  • Pluk de vruchten van een grondige zoekmachine optimalisatie
  • Kies voor een volledig SEO webdesign optimalisatie voor de beste langdurige resultaten
  • Met een volledig zoekmachine optimalisatie verhoogt u uw terugvindbaarheid op het internet en wordt u beter teruggevonden door nieuwe prospecten/klanten

Met CCKZ als SEO partner bent u verzekerd van een plaats aan de top van Google. Aarzel niet en contacteer ons. Hoe langer u twijfelt hoe meer klanten u verliest aan de concurrentie. Lees ook onze blogpost over: Goekope webdesigner? Wat kunt uw vewachten. Tot snel!